Over ons

De pers

U kan onze slagerij in het nieuws bekijken in Het Laatste Nieuws en in de Gazet van Antwerpen.

Over ons

Toen ik als 15-jarige jobstudent meedraaide in slagerij Leys, kreeg ik de liefde voor het vlees te pakken. s’ Nachts droomde ik ervan om ooit in mijn eigen beenhouwerij te kunnen staan. En zie nu… Maar dit is slechts een begin. Ik wil samen met mijn vrouw Sofie, een ambachtelijke zaak uitbouwen waar iedereen terecht kan, waar iedereen graag komt… Voor een klapke, een lach en natuurlijk voor het allerlekkerste vlees en de beste producten.” 

-Olivier Gadisseur, slager-

Het concept

Slagerij Gadisseur keert terug naar de roots van het beenhouwen. Een plaats waar vers vlees centraal staat. Een plaats waar de stiel nog op de ouderwetse manier doorgegeven wordt. Een familiezaak waar u op ons vakmanschap kan rekenen, waar service en klantvriendelijkheid geen holle begrippen zijn. Een zaak van vlees en bloed. Omdat alleen het beste goed genoeg is. Uit respect voor u… en voor het dier.